Mycket har hänt under hösten – Fysioterapeuterna

2020-12-01 10:11

Distrikt Stockholm

Mycket har hänt under hösten

Mycket har hänt i vår region under hösten, vi står just nu mitt i en andra våg av pandemin Covid-19 och alla biter ihop och kämpar på ute i verksamheterna, såväl kliniskt som fackligt!

Vi har bland annat haft några fackliga överläggningar under hösten gällande ofungerande löneprocesser och arbetsmiljön och vilkoren för fysioterapeuterna på SÖS generellt men framförallt IVA under första pandemivågen i våras (inslag kommer i Fysioterapi). Vi kan glatt meddela att dom fackliga påtryckningarna gett resultat och vi förhandlingsansvariga i distrikt Stockholm är tacksamma och glada för att har engerade kollegor ute i verksamheterna som hjälper till att lyfta frågor tillsammans med oss och vår centrala ombudman Elba! 

Helgen 14-15 November höll förbundets kongress, digitalt förstås. Vi som representerade distrikt Stockholm under kongressen var aktiva deltagare under dagarna och lämnade in många yrkanden och argumenterade för vår sak. Tillsammans med övriga landet kom vi överens om många bra beslut under dom två kongressdagarna. Du kan läsa allt om kongressen här! 

Vi har även haft ett årsmöte i distriktet den 26/11, även det digitalt och efter årsmötet fick vi som var där ta del av en mycket lärorik och inspirerande föreläsning av Anne Christensson om stigmatisering vid fetma. Vi har valt in en ny styrelse för kommande verksamhetsår och välkomnar vår nya styrelseledamot Carolina Eriksson in i styrelsen!

Senaste nyheterna

Nu är hösten här!

2022-10-21 14:57

Distrikt Stockholm

Snart dimper det ner ett medlemsbrev i din inkorg där du kan läsa mer om vad distriktet arbetat m...

Regionvalet 2022

2022-09-08 21:53

Distrikt Stockholm

Politikerna har sagt sitt. Vad säger du?

Sommaren är här!

2022-06-30 16:05

Distrikt Stockholm

Nu har den efterlängtade sommaren kommit! Du har fått medlemsbrev nummer 2 till din e-post som...

Årsmötet 2022

2022-02-19 13:29

Distrikt Stockholm

Nu är det dags för ett nytt verksamhetsår och vi tackar förgående års styrelse och valberedning f...

Snart är det jul...

2021-12-16 15:22

Distrikt Stockholm

Mycket har hänt under hösten, vid det extrainsatta årsmötet klev vår tidigare ordförande av från...