Årsmöte 2020 – Fysioterapeuterna

Årsmöte 2020 - Digitalt

4 november 2020 - Föreläsning, Atlaspris och Årsmöte 2020

Årsmötet 2020 genomfördes digitalt/på distans. Protokollet kan du läsa här!

Det erbjöds också en digital föreläsning för medlemmar i distrikt Västernorrland: Smärtans psykologi – att fånga upp i tid och skifta perspektiv, av Annika Fridén, legitimerad psykolog vid Psykologpartners Umeå. Åhörarkopior finns här (länk).

Dessutom delades Atlaspriset ut! För tionde och sista gången.

Årets vinnare blev Marika Augutis, Forskning och Utveckling (FOU) Region Västernorrland. Stort GRATTIS. Se diplom och läs mer på Atlasprisets sida.

Atlaspriset fanns i år även som ett hederspris och det delades ut till Elisabeth Haraldsson för sitt engagemang för professionen och distriktets medlemmar. Läs mer på Atlasprisets sida. 

Kalle Hammargården tackades för sina insatser med Atlasprisets tillkomst och finansiering under tio år. Även Göran Berggren, som tillsammans med Kalle instiftade detta pris, var inbjuden men deltog ej. 

Elisabeth Haraldsson, mångårig ordförande i distriktet samt facklig representant för oss i flera andra sammanhang, avslutar i och med detta verksamhetsår sin roll som ordförande och avtackades med present från Fysioterapeuterna distrikt Västernorrland, A-gruppen (arbetsplatsombud) och övriga styrelseledamöter. 

 

Scrolla ned↓ på denna sida och ta del av alla dokument som hör årsmötet till och information gällande evenemanget den 4 november.

Länk och deltagarinformation till föreläsningen Smärtans psykologi – att fånga upp i tid och skifta perspektiv (för inloggade medlemmar)

Länk via dator eller app: 

 OBS! Bara inloggade medlemmar ser informationen här nedanför

 

På vissa orter har distriktsstyrelsen bokat lokaler

för att de som vill ska kunna sitta tillsammans med kollegor och följa föreläsningen samt delta i årsmötet. Styrelsen kommer inte att sköta uppkoppling eller annat på dessa platser, utan det är "självservering" som gäller. 

De lokaler som är bokade den 4 november att samlas i är följande:

Observera att dator behöver tas med, videoutrustning finns i respektive lokal.

Endast inloggade medlemmar ser info här nedanför

Ersättning för förtäring i anslutning till årsmötet

OBS! Endast inloggade medlemmar ser info nedan:

Kongressen genomförs i år helt digitalt

Kongresshandlingarna finns även nu tillgängliga för alla förbundets medlemmar under sidan: www.fysioterapeuterna.se/kongress2020. På denna sida kommer kongressen att direktsändas. Sändningen är öppen för alla inloggade medlemmar.

 

#fysioframtid på sociala medier