Mycket har hänt under hösten – Fysioterapeuterna

Inloggningen fungerar inte

Just nu uppdateras vårt medlemssystem vilket gör att du inte kan logga in. Från tisdagen 28 september ska det fungera igen. Fram till dess kan du inte nå Min sida, medlemsförmåner (som Saco Lönesök eller Mätmetoder 2.0) eller annan information som finns bakom inloggning.

2020-12-01 10:11

Distrikt Stockholm

Mycket har hänt under hösten

Mycket har hänt i vår region under hösten, vi står just nu mitt i en andra våg av pandemin Covid-19 och alla biter ihop och kämpar på ute i verksamheterna, såväl kliniskt som fackligt!

Vi har bland annat haft några fackliga överläggningar under hösten gällande ofungerande löneprocesser och arbetsmiljön och vilkoren för fysioterapeuterna på SÖS generellt men framförallt IVA under första pandemivågen i våras (inslag kommer i Fysioterapi). Vi kan glatt meddela att dom fackliga påtryckningarna gett resultat och vi förhandlingsansvariga i distrikt Stockholm är tacksamma och glada för att har engerade kollegor ute i verksamheterna som hjälper till att lyfta frågor tillsammans med oss och vår centrala ombudman Elba! 

Helgen 14-15 November höll förbundets kongress, digitalt förstås. Vi som representerade distrikt Stockholm under kongressen var aktiva deltagare under dagarna och lämnade in många yrkanden och argumenterade för vår sak. Tillsammans med övriga landet kom vi överens om många bra beslut under dom två kongressdagarna. Du kan läsa allt om kongressen här! 

Vi har även haft ett årsmöte i distriktet den 26/11, även det digitalt och efter årsmötet fick vi som var där ta del av en mycket lärorik och inspirerande föreläsning av Anne Christensson om stigmatisering vid fetma. Vi har valt in en ny styrelse för kommande verksamhetsår och välkomnar vår nya styrelseledamot Carolina Eriksson in i styrelsen!

Senaste nyheterna

Nytt under våren...

2021-04-29 10:29

Distrikt Stockholm

Våren 2021 har skridit fram med stormsteg och likaså det fackliga arbetet i distrikt Stockholm!

Mycket har hänt under hösten

2020-12-01 10:11

Distrikt Stockholm

Mycket har hänt i vår region under hösten, vi står just nu mitt i en andra våg av pandemin Covid-...

Program för Fysioterapins Dag 8/9 2020

2020-09-04 09:36

Distrikt Stockholm

Du som anmält dig är varmt välkommen till Fysioterapins dag 8/9 kl.18:00, vi kommer att hålla hus...

Välkomna tillbaka!

2020-08-24 20:37

Distrikt Stockholm

Hoppas att ni alla har haft en fin sommar och en välfärtjänt ledighet där ni fått varva ner och...

Glad sommar!

2020-06-13 09:29

Distrikt Stockholm

Distriktstyrelsen hade sitt sista medlemsmöte för terminen 11/6, för information om vad som togs...