Välkommen till Västernorrland

Vårt distrikt liksom förbundets övriga distrikt har sin egen styrelse som på uppdrag av medlemmarna driver verksamheten och deras förutsättningar bestämmer hur förbundet arbetar lokalt.

Internationella Fysioterapidagen 

I distriktet firas och uppmärksammas denna dag på olika sätt.

I Örnsköldsvik firades Fysioterapins dag med en dags fördröjning genom ett mindre event i entrén på Sjukhuset. Där synliggjordes yrket, namnbytet och våra olika profileringar. Våra yngre besökare lockades av ballongerna och de lite äldre tog tillfället i akt att lyfta olika funderingar och testa några enklare balansövningar. En bra måndag för en yrkeskår i rörelse.

I Sundsvall tog distriktsstyrelsen tillfället i akt genom ett event på Birsta City. Vi synliggjorde yrket och pratade med intresserade medborgare, hjälpte några i rätt riktning för att få kontakt med en fysioterapeut och delade ut ballonger till barn som önskade en grön och fin sådan. 


Det ser tomt ut på bilden, men före och efter fotograferandet så var det god tillströmning. Det gällde att passa på att ta ett foto när vi fick en stund över och dessutom kunde ta ett kort utan krav på en massa medgivanden i dessa GDPR-tider :) 

 

Distriktsstyrelsen har regelbundna möten

Verksamhetsplanen för 2019 styr verksamheten, men också frågor som dyker upp och blir aktuella under året, kan vi jobba med. Hör gärna av er till styrelsen om ni har idéer eller om det är något speciellt som Du tycker är viktigt. Vi har 2-3 möten per termin.

Årsmöte 2019 

Har Du något önskemål inför årsmötet i höst? Senaste åren har årsmötet varit välbesökt och kantat av mingel, föreläsning och middag i en trevlig miljö. Läs mer på årsmötets egna sida. 

Atlaspriset

Hej alla medlemmar!
Vill du nominera en kollega som har gjort något extra för professionens utveckling, vår positionering eller för våra invånare!
Skriv Din nominering med motivering till varför vi skall kora just hen till Atlasprisvinnare! Kravet är att kollegan är medlem i Fysioterapeuterna.
Atlaspriset sponsras i sin helhet av Kalle Hammargården!
Läs mer om Atlaspriset här!  

 

Hoppas ni går en vacker sommar till mötes! 

Styrelsen tillsammans med medlemmar i distrikt Västernorrland jobbar nu vidare med påverkansarbete, kompetenshöjning och arbetsrätt!

Kom gärna med förslag och idéer på vad Du tycker Din lokala hemsida skall innehålla.

Kontakta Webbansvarig Andreas Hedin
Uppdaterad 2019-09-08

Aktuellt

Senaste distriktsstyrelsemötet

2018-12-07 13:19

Distrikt Västernorrland

Protokoll från årsmötet nov 2018

2018-12-03 12:54

Distrikt Västernorrland

Sändning av sarkopeniföreläsning

2018-11-15 14:53

Distrikt Västernorrland

Livesändning föreläsning

2018-11-13 10:21

Distrikt Västernorrland

Årsmöte 2018 - Dokument

2018-11-01 09:18

Distrikt Västernorrland

Kontakt

Distrikt Västernorrlands styrelse

Adressen till distriktsstyrelsens gemensamma e-postlåda är vasternorrland@fysioterapeuterna.se