Välkommen till Västernorrland

Vårt distrikt liksom förbundets övriga distrikt har sin egen styrelse som på uppdrag av medlemmarna driver verksamheten och deras förutsättningar bestämmer hur förbundet arbetar lokalt.

Årsmöte 2019

Läs mer här!

Internationella Fysioterapidagen 

I distriktet firades och uppmärksammades denna dag på olika sätt.

I Örnsköldsvik firades Fysioterapins dag med ett event i entrén på Sjukhuset. Där synliggjordes yrket, namnbytet och våra olika profileringar. Våra yngre besökare lockades av ballongerna och de lite äldre tog tillfället i akt att lyfta olika funderingar och testa några enklare balansövningar. En bra måndag för en yrkeskår i rörelse.

I Sundsvall tog distriktsstyrelsen tillfället i akt genom ett event på Birsta City. Vi synliggjorde yrket och pratade med intresserade medborgare, hjälpte några i rätt riktning för att få kontakt med en fysioterapeut och delade ut ballonger till barn som önskade en grön och fin sådan. 


 

Distriktsstyrelsen har regelbundna möten

Verksamhetsplanen för 2019 styr verksamheten, men också frågor som dyker upp och blir aktuella under året, kan vi jobba med. Hör gärna av er till styrelsen om ni har idéer eller om det är något speciellt som Du tycker är viktigt. Vi har 2-3 möten per termin.

 

Atlaspriset

Hej alla medlemmar!
Vill du nominera en kollega som har gjort något extra för professionens utveckling, vår positionering eller för våra invånare!
Skriv Din nominering med motivering till varför vi skall kora just hen till Atlasprisvinnare! Kravet är att kollegan är medlem i Fysioterapeuterna.
Atlaspriset sponsras i sin helhet av Kalle Hammargården!
Läs mer om Atlaspriset här!  

 

Årsmöte 2020 

Har Du något önskemål inför årsmötet hösten 2020? Senaste åren har årsmötet varit välbesökt och kantat av mingel, föreläsning och middag i en trevlig miljö. Läs mer på årsmötets egna sida. 

Hoppas ni går en vacker vinter till mötes! 

Styrelsen tillsammans med medlemmar i distrikt Västernorrland jobbar nu vidare med påverkansarbete, kompetenshöjning och arbetsrätt!

Kom gärna med förslag och idéer på vad Du tycker Din lokala hemsida skall innehålla.

Kontakta Webbansvarig Andreas Hedin
Uppdaterad 2020-01-10

Aktuellt

Åtta mål 33 aktiviteter

2019-11-15 10:12

Distrikt Västernorrland

Verksamhetsberättelse 2019

2019-11-14 16:54

Distrikt Västernorrland

Årsmöte 2019

2019-11-11 09:05

Distrikt Västernorrland

Senaste distriktsstyrelsemötet

2018-12-07 13:19

Distrikt Västernorrland

Protokoll från årsmötet nov 2018

2018-12-03 12:54

Distrikt Västernorrland

Kontakt

Distrikt Västernorrlands styrelse

Adressen till distriktsstyrelsens gemensamma e-postlåda är vasternorrland@fysioterapeuterna.se