Chefsfredag: Att undvika beslutsfällor - Så fattar du och ditt team bättre beslut - Norrköping

17 maj 2019, 14:00 – 16:30

Plats: Renströmmen, Drottninggatan 1, Norrköping

Fysioterapeuterna, Extern arrangör, Chef och ledare

Välkommen till chefsfredag med seminarium. Chefsfredagen är kostnadsfri för dig som medlem i Fysioterapeuterna. OBS! Först till kvarn gäller då antalet platser är begränsat.

Välkommen till en tankeväckande föreläsning där du lär dig känna igen vanliga tankefel som påverkar oss när vi fattar beslut. Efter seminariet bjuder vi på dryck och tilltugg, där du kan mingla och knyta kontakter med andra chefer.

Niklas Laninge

Niklas Laninge är psykolog, författare och entreprenör. Genom föreläsningar och workshops hjälper han företag och individer att tillämpa fynd från forskningsfältet beteendeekonomi.

Oavsett om målet att få människor att godkänna organdonation, öka ditt företags närvaro på sociala medier eller att få kunder att välja de ekologiska bananerna i fruktdisken handlar nudging om att göra det så enkelt som möjligt för människor att röra sig i den riktning man vill att de ska.

Vilka faktorer är det som driver, eller hindrar, ett beteende? Varför agerar vi människor så ofta irrationellt när vi ska fatta beslut om pengar? Och inte minst – hur kan du omsätta den här kunskapen rent praktiskt?

Beteendedesign varvar insikter i psykologisk forskning från fälten beteendeekonomi, inlärningspsykologi och kognitionspsykologi, med exempel på bra och dålig design. Lär dig känna igen vanliga tankefel som påverkar oss när vi fattar beslut. Och vad det innebär att "designa beteenden".

Anmälan

Ta gärna med en chefskollega som inte är medlem! Fyll då i detta via registreringsformuläret. Intresset är stort så anmälan är bindande. Anmäl om du får förhinder och ge någon annan chans att delta.

Kommande händelser
maj
24

24 maj 2019, 14:00 – 16:30

Chefsfredag: Vägar till innanförskap - 5 ledarskapsstrategier - Malmö

Scandic S:t Jörgen, Stora Nygatan 35, Malmö

Fysioterapeuterna, Extern arrangör, Chef och ledare

maj
27

27 maj 2019

Professionsråd

Stockholm

Fysioterapeuterna

jun
04

04 juni 2019, 14:00 – 15:30

Webbkonferens: Personcentrerad vård - vad är viktigt för dig?

Via webben

Extern arrangör

aug
28

28 augusti 2019 – 29 augusti 2019

Förbundsstyrelsen

Stockholm

Fysioterapeuterna

okt
22

22 oktober 2019

Förbundsstyrelsen

Stockholm

Fysioterapeuterna