Chefsfredag: Så fångar du begåvningar med rätt ledarskap - Norrköping

11 oktober 2019, 14:00 – 16:30

Plats: Elite Grand Hotel, Tyska torget 2, Norrköping

Fysioterapeuterna, Extern arrangör, Chef och ledare

Välkommen till chefsfredag med seminarium. Chefsfredagen är kostnadsfri för dig som medlem i Fysioterapeuterna. OBS! Först till kvarn gäller då antalet platser är begränsat.

Vi pratar om vilket ledarskap som krävs för att rekrytera de bästa och behålla den kompetens du behöver i din organisation. Efter seminariet bjuder vi på dryck och tilltugg, där du kan mingla och knyta kontakter med andra chefer.

Framtidens chef har god självinsikt och skapar bra relationer, bygger hållbara och prestigelösa organisationer där värderingarna fokuserar på tillit och trygghet. Unga väl meriterade ställer höga krav på sin blivande chef och byter arbetsplats om de inte är nöjda.

Ingrid Tollgerdt-Andersson

Ingrid Tollgerdt-Andersson berättar om sin nya forskning om framtidens ledarskap. Hundratals chefer i olika åldrar har intervjuats och svarat på frågor kring värderingar, ledarskap, framtid och framgång. Resultatet ger stöd för spännande skillnader mellan branscher och länder, mellan yngre och äldre. Det har också skett en viss förändring de senaste decennierna.

Det är stora skillnader mellan näringsliv och offentlig sektor när det handlar om synen på ledarskap. Vad krävs av framtidens ledare och organisationer om de ska konkurrera med de allra bästa? Hur lockar vi de mest meriterade, behåller dem och skapar bra samverkan mellan olika åldersgrupper och kompetenser?

Anmälan

Ta gärna med en chefskollega som inte är medlem! Fyll då i detta via registreringsformuläret. Intresset är stort så anmälan är bindande. Anmäl om du får förhinder och ge någon annan chans att delta.

Kommande händelser

jun
30

30 juni 2020, 14:00 – 15:00

Istället för Almedalen 2020: Seminarium om kvinnors hälsa

Webbseminarium

sep
01

01 september 2020 – 02 september 2020

Förbundsstyrelsen

Stockholm

Fysioterapeuterna

sep
11

11 september 2020 – 12 september 2020

5th European Congress of the European Region WCPT on Physiotherapy - Education - 2020

Leuven, Belgium

Extern arrangör

okt
20

20 oktober 2020 – 21 oktober 2020

Förbundsstyrelsen

Stockholm

Fysioterapeuterna

nov
03

03 november 2020 – 04 november 2020

Nationell utvecklingskonferens Hälsa Vård Omsorg - inställt

Svenska Mässan, Göteborg

Fysioterapeuterna, Extern arrangör