Chefsfredag: Så fångar du begåvningar med rätt ledarskap - Uppsala

08 november 2019, 14:00 – 16:30

Plats: Scandic Uplandia, Dragarbrunnsgatan 32, Uppsala

Fysioterapeuterna, Extern arrangör, Chef och ledare

Välkommen till chefsfredag med seminarium. Chefsfredagen är kostnadsfri för dig som medlem i Fysioterapeuterna. OBS! Först till kvarn gäller då antalet platser är begränsat.

Vi pratar om vilket ledarskap som krävs för att rekrytera de bästa och behålla den kompetens du behöver i din organisation. Efter seminariet bjuder vi på dryck och tilltugg, där du kan mingla och knyta kontakter med andra chefer.

Framtidens chef har god självinsikt och skapar bra relationer, bygger hållbara och prestigelösa organisationer där värderingarna fokuserar på tillit och trygghet. Unga väl meriterade ställer höga krav på sin blivande chef och byter arbetsplats om de inte är nöjda.

Ingrid Tollgerdt-Andersson

Ingrid Tollgerdt-Andersson berättar om sin nya forskning om framtidens ledarskap. Hundratals chefer i olika åldrar har intervjuats och svarat på frågor kring värderingar, ledarskap, framtid och framgång. Resultatet ger stöd för spännande skillnader mellan branscher och länder, mellan yngre och äldre. Det har också skett en viss förändring de senaste decennierna.

Det är stora skillnader mellan näringsliv och offentlig sektor när det handlar om synen på ledarskap. Vad krävs av framtidens ledare och organisationer om de ska konkurrera med de allra bästa? Hur lockar vi de mest meriterade, behåller dem och skapar bra samverkan mellan olika åldersgrupper och kompetenser?

Anmälan

Ta gärna med en chefskollega som inte är medlem! Fyll då i detta via registreringsformuläret. Intresset är stort så anmälan är bindande. Anmäl om du får förhinder och ge någon annan chans att delta.

Kommande händelser
nov
18

18 november 2019

Konferens: Spetspatienter 2019

Aula Medica på Karolinska Institutet, Solna

Extern arrangör

nov
21

21 november 2019, 08:30 – 22 november 2019, 16:30

Artrosskolan - Stockholm

Stockholm

Extern arrangör

nov
25

25 november 2019, 10:00 – 16:00

Professionsråd

Stockholm

Fysioterapeuterna

nov
25

25 november 2019

Få kontroll på din tjänstepension (ITP)

Vasagatan 48, 5tr, Stockholm. Sveriges Skolledarförbunds lokaler

Fysioterapeuterna, Extern arrangör

nov
29

29 november 2019, 14:00 – 16:30

Chefsfredag: Motivation kan inte köpas för pengar - Stockholm

Scandic Anglais, Humlegårdsgatan 23, Stockholm

Fysioterapeuterna, Extern arrangör, Chef och ledare