Chefsfredag med Ann Askenberger – Fysioterapeuterna

Chefsfredag med Ann Askenberger

23 september 2022, 14:00

Plats: Malmö och digitalt

Chef och ledare

Chefsföreningen drar igång höstens chefsfredagar med en inspirerande föreläsning med Ann Askenberger som pratar om vad våra skuggsidor kan lära oss om vårt ledarskap. Chefsfredagen hålls fysiskt i Malmö och digitalt.

Kraven på dig som ledare är stora idag och inte minst är våra egna krav höga och vi brottas med hur vi ska klara olika situationer. Vi säger ofta att de organisatoriska förutsättningarna för chefer är helt avgörande. Men det är också sant att ledarskapet börjar hos oss själva, hos var och en av oss. Ledarskap handlar om att leda sig själv, sitt team och sin organisation.

Har du modet att utforska sidor hos dig själv som du kanske ogillar. Det du inte vill vara, är rädd att andra ska upptäcka att du också är, eller det som du inte vågar vara? Men som också är en värdefull del av dig.

En ledare som förstår de psykologiska mekanismerna bakom sin skuggsida kan börja acceptera fler delar av sig själv och därmed bli en bättre och friare ledare. Den anpassar sig lättare till förändringar, och kan ha ett större fokus på uppgiften som ska genomföras.

Ann Askenberger verkar i skärningspunkten mellan ledarskap, verksamhetsmål och psykologi, med fokus på att underlätta olika förändringsprocesser i organisationer och ledningsgrupper. Hon har en bakgrund som journalist och ledarskapskonsult. Hon har en Executive Master in Change vid Insead Business School i Fontainebleau i Frankrike.
Varmt välkommen!

Denna Chefsfredag är en hybrid. Du kan alltså välja om du vill delta på plats fysiskt eller om du vill delta digitalt, detta anger du i anmälan. För dig som deltar fysiskt har vi nätverkande mingel med dryck och tilltugg efter föreläsningen.

Anmälan: Logga in för att se länk till anmälan nedan. Anmäl dig senast den 12 september.

Intresset är stort så anmälan är bindande. Anmäl om du får förhinder och ge någon annan chans att delta.


Kommande händelser

okt
05

05 oktober 2022, 18:00 – 19:00

Studentföreläsning: Träning under och efter graviditet

Via länk

Studentsektionen, Student

okt
06

06 oktober 2022 – 08 oktober 2022

European Paediatric Physiotherapy Congress

Florence, Italien

Extern arrangör

okt
06

06 oktober 2022 – 08 oktober 2022

Paediatric Physiotherapy Congress (EUPPT)

Extern arrangör, Utbildning

okt
11

11 oktober 2022, 11:00

Webinarium om Sever's Skada

Digitalt via Zoom

Extern arrangör

okt
18

18 oktober 2022

Förbundsstyrelsen

Stockholm

Fysioterapeuterna