Vi söker en ombudsman/förhandlare – Fysioterapeuterna

Ombudsman/förhandlare

Vi söker en ombudsman till vårt kansli i Stockholm, med tillträde snarast. Ditt grunduppdrag som ombudsman är rådgivning till medlemmar och lokalt förtroendevalda. Andra arbetsuppgifter är att företräda förbundet och stödja medlemmar i förhandlingar och medlemsärenden, samt att hålla utbildningar och stödja arbetet i våra distrikt.

Vi arbetar för att stärka våra medlemmar i både professionsfrågor och villkorsfrågor, såsom lön, kompetensutveckling, ett hälsosamt arbetsliv och jämställdhet. I vårt påverkansarbete vill vi visa att fysioterapeutiska insatser har positiva hälsoeffekter av stor betydelse för såväl enskilda personer som för samhällsekonomin.

Arbetsuppgifter

Ditt grunduppdrag som ombudsman är rådgivning till medlemmar och lokalt förtroendevalda. Andra arbetsuppgifter är att företräda förbundet och stödja medlemmar i förhandlingar och medlemsärenden, samt att hålla utbildningar och stödja arbetet i våra distrikt. Rollen är självständig, men tillsammans med dina arbetskamrater utvecklar ni arbetet fortlöpande och stöttar varandra. Resor ingår i tjänsten. Det finns möjlighet att delvis arbeta hemifrån.

Din bakgrund

Du har juristexamen eller annan akademisk utbildning adekvat för området och några års erfarenhet inom arbetsrättsliga området. Du har erfarenhet av rådgivning, utbildning och förhandlingsarbete i arbetslivsfrågor.

Som person är du initiativrik, gillar problemlösning och tycker om att arbeta i grupp. Din kommunikation är tydlig, med en god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift och du har ett coachande förhållningssätt. Din sociala förmåga gör att du inger förtroende och skapar engagemang.

Information om tjänsten:

Förbundsdirektör Helena Pepa, tel. 070-334 04 84, helena.pepa@fysioterapeuterna.se

Förhandlingschef Åsa Forsberg, tel. 070-928 61 16, asa.forsberg@fysioterapeuterna.se

Facklig kontaktperson för Saco: Therese Barrington tel 070 – 928 61 06 therese.barrington@fysioterapeuterna.se

Ansökan:  

Görs via e-post till helena.pepa@fysioterapeuterna.se  och ska vara oss tillhanda senast den 28 juni 2022. Vi hanterar ansökningarna fortlöpande, så vänta inte med att skicka din ansökan.

Övrigt:

Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.

Vi arbetar aktivt för jämställdhet och mångfald i arbetslivet – för det gör oss bättre!