2022, CSPT B - Stockholm – Fysioterapeuterna

CSPT - Certifiering B

11 mars 2022 – 12 mars 2022

Plats: Capio Artro Clinic, Stockholm

Sektionen för Fysisk aktivitet och idrottsmedicin

Vi certifierar fysioterapeuter för att arbeta med motionärer och elitidrottare på fältet. Certified Sports Physiotherapist (CSPT) är en kvalitetssäkrad, idrottsmedicinskt utbildad fysioterapeut. Du som är vidareutbildad fysioterapeut kan certifiera dig till titeln via vår sektion. Certifierade fysioterapeuter är redo för att arbeta med både landslag, förbund och den enskilda idrottaren på alla nivåer.

Äntligen kommer nu ett nytt tillfälle för dig som arbetar som fysioterapeut ute på fältet att certifiera dig hos oss. Under två dagar går vi igenom de viktigaste bitarna för dig på fältet, vi kikar på den senaste forskningen inom området och vi arbetar hands on precis som ute på fältet.

Forsättning från certifiering A. - OBS, du måste ha gått certifiering A innan du kan gå certifiering B. Efter detta tillfälle kan du ansöka om CSPT certifiering.  Vi fortsätter att fördjupa oss inom arbetet för fysioterapeuten på fältet och arbetar ännu mer hands on. 

Anmäl dig här

Innehåll enligt CSPT utbildningsplan (se meny vänster under CSPT)

När: 11-12 mars
Var:
Capio Artro Clinic, Stockholm
Kursledning: Annica Näsmark och Lars Lundgren

Kostnad medlem 4100:- (ex moms)
Kostnad icke medlem 4600:- (ex moms)

Eventuellt boende bokas av deltagare själv.

Certifieringen kommer att arrangeras utifrån förbundets och Folkhälsomyndighetens riktlinjer. 

Vi har även ändrat reglerna för avbokning så att du som deltagare självklart kan avboka ditt deltagande vid sjukdomssymptom utan kostnad.

I övriga fall gäller följande: Vid återbud upp till en månad innan kursstart faktureras 10% som administrativ kostnad och för återbud mellan en månad och en vecka innan kursstart faktureras 50% av kursavgiften. Vid återbud mellan en vecka och kursstart faktureras 100%. Undantag till ovanstående vid eventuell sjukdomsbild. 

Kommande händelser

feb
24

24 februari 2022, 17:00

Årsmöte och föreläsning

Stockholm/Digitalt via Zoom

Sektionen för Fysisk aktivitet och idrottsmedicin

mar
11

11 mars 2022 – 12 mars 2022

CSPT - Certifiering B

Capio Artro Clinic, Stockholm

Sektionen för Fysisk aktivitet och idrottsmedicin