Kompetenskarta för fysioterapeuter inom kvinnors hälsa

 

Från 27/11 -19 har kompetenskartan fått nytt utseende. Vi ber alla nya och gamla att anmäla sig på nytt i det nya formuläret här

 


Kom ihåg: styrelsen arbetar ideellt och kompetenskartan uppdateras kontinuerligt, men nya listningar eller ändringar kan komma att dröja något.

Klicka på länken nedan för att komma till Sektionen för Kvinnors hälsas kompetenskarta. Kartan är till hjälp för patienter och vårdgivare som vill komma i kontakt med en fysioterapeut med kompetenser inom området kvinnors hälsa.

Utöver nyttan med att kunna hänvisa patienter till kunniga kollegor är syftet med förteckningen att fysioterapeuter ska kunna söka upp kollegor att rådfråga, auskultera hos eller hitta någon som kan föreläsa om sina kunskaper. Vi ser detta som en stor underlättande faktor i att ta del av varandras kompetenser och därmed kunna utveckla verksamhetsområdet!

 


 

Observera! Genom att lista dig på kompetenskartan godkänner du att Sektionen för Kvinnors hälsa behandlar dina personuppgifter. Vi behandlar personuppgifter i enlighet med dataskyddsförordningen. 


Fysioterapeuter som vill lista sig på kompetenskartan anmäler sig via den här länken

För att lista kompetens inom bäckenbottenbedömning och behandling krävs antingen kursbevis eller intyg från legitimerad kollega. Detta mailas i samband med listning till kvinnorshalsa@fysioterapeuterna.se