Aktuellt

Fysioterapi 2019

Ses vi i Stockholm 23-25 oktober?
Läs mera om Fysioterapi 2019 på länken nedan
https://eventdobby.com/fysioterapi2019/

 

 

Hej alla medlemmar i Reumasektionen

Ett par av våra kollegor Carina Boström, Karolinska Institutet och Ingrid Larsson, Högskolan i Halmstad är involverade i ett EULAR-projekt* gällande patientutbildning inom reumatologi. De undrar nu om du skulle vilja svara på en enkät (se länk nedan) som handlar om EULAR-rekommendationer för patientutbildning.

Mer information finns på länken. Enkäten kommer att vara möjlig att besvara tom 15 september.  *Dissemination and assessing implementation of the EULAR recommendations for patient education for people with inflammatory arthritis across Europe.

Att fylla i enkäten tar ca 10-15 minuter. Klicka på länken och välj språk, följ sedan anvisningarna och besvara enkäten samt skicka in den.

Om ni har några problem att besvara enkäten hör av er till Carina Boström.

Det är viktigt att så många fysioterapeuter som möjligt fyller i enkäten eftersom det kommer att synas vilka professioner som besvarat den och vi fysioterapeuter är ju på många sätt involverade i patientutbildning av patienter med reumatiska sjukdomar. Hoppas vi ses på Reumadagarna i Falun i september!

Hälsningar Reumasektionen genom Karina Malm

 

Reumapodden om RA

Sahlgrenska ger ut en eminent podd. Bra för både profession och patienter. https://poddtoppen.se/podcast/1449579312/reumapodden-om-ra

 

ELSA-appen

Påverka din hälsa och må bättre
Elsa hjälper dig förstå hur levnadsvanor och behandling påverkar din reumatoid artrit (RA).
https://www.elsa.science/

 

 

 

 

Sök stipendium från SveReFo

2018-10-22 00:00

Här kan du läsa mera om stipendiet

Sektionen för Reumatologi