Öka din självinsikt - inventera din kompetens – Fysioterapeuterna

Öka din självinsikt - inventera din kompetens

I det här inspelade webbinariet får du insikter och verktyg för att öka din självkännedom och din bild av din kompetens. Inte bara vad du kan utan också vem du är, vilka färdigheter du har och vilka dina styrkor är. OBS! Detta webbinarium går att se i efterhand till och med den 31 december 2021.

Digitalt inspirationsseminarium

Eftersom detta är en medlemsförmån krävs inloggning för att kunna se. Du loggar in genom att klicka längst upp till höger. Antingen på hänglåset (om du tittar via en mobiltelefon) eller "Logga in" (om du tittar via en dator).

Vill du utvecklas i ditt jobb och karriär men vet inte riktigt var du ska börja? Har du svårt att formulera din kompetens och dina styrkor? Behöver du ett tydligare mål och en plan för din utveckling? 

Att kunna sätta ord på sin kompetens är en av de viktigaste grunderna och förutsättningarna för att framgångsrikt utveckla ditt jobb och din yrkesroll.

Du får lär du dig att...

  • förstå vad kompetens är
  • få en bra självinsikt
  • använda en strukturerad modell för att inventera din kompetensprofil
  • hitta dina styrkor genom konkreta verktyg
  • hur du kan kommunicera din kompetens på ett tydligt sätt
  • göra en kompetensutvecklingsplan som du kan visa din arbetsgivare

Föreläsare

Charlotte Hågård är pionjär inom karriärutveckling i Sverige. Hon är en välkänd LinkedIn- och karriärexpert, internationell föreläsare, specialist på personligt varumärke, chefs-utvecklare och författare till flera bästsäljande karriärböcker; den senaste "Stick ut på LinkedIn – så blir du framgångsrik".

Som LinkedIn- och karriärexpert är hon ofta intervjuad i media om karriär- och ledarskapsfrågor och har varit både krönikör i DN och karriärexpert i TV4.