Nytt ansökningsförfarande via Min sida – Fysioterapeuterna

Nytt ansökningsförfarande via Min sida

Från och med ansökningstillfälle 1 september 2023 skickas ansökningar till Fysioterapeuternas specialistordning in via Min sida på webbplatsen. Syftet med det nya ansökningsförfarandet är att underlätta ansökningsprocessen samt hålla ansökningarna inom ett skyddat system.

För att läsa vad som gäller för dig klicka på den PDF-fil som passar dig utifrån respektive rubrik.

För dig som ska ansöka om att påbörja specialistutbildningen eller ansöka om specialistkompetens med dispens från handledning, från och med 1 september 2023.


Ta del av den framtagna lathunden om hur du skickar in din ansökan.

Lathund: Ansökan till specialistordningen via Min sida

För dig som har en godkänd studieplan alternativt ska komplettera din ansökan (studieplan, dispensansökan och specilastansökan), med beslut från hösten 2018 fram till våren 2023.

Vi har lagt in din ansökan i vårt medlemssystem och du hittar den nu på Min sida. Vi har även skickat en formell bekräftelse till dig via mail på att din ansökan är inlagd.

Ta del av den framtagna lathunden om hur du skickar in din ansökan.

Lathund: Ansökan till specialistordningen via Min sida

Information till dig som har en godkänd studieplan alternativt ska komplettera din ansökan, med beslut våren 2018 eller tidigare.

 

Läs instruktionen nedan om hur du ska gå tillväga när du skickar in din ansökan om du har en pågående ansökan (godkänd studieplan eller komplettering av ansökan) som behandlades våren 2018 eller tidigare.

Instruktion: Ansökningsförfarande för ansökningar behandlade våren 2018 och tidigare