Hoppa till huvudinnehåll Fysioterapeuterna Logga in Bli medlem

Ledigt jobb: Vi söker en ombudsman

Publicerad: 2024-04-05 12:51

Fysioterapeuterna söker en ombudsman/förhandlare till vårt kansli i Stockholm, med tillträde i augusti. På kansliet är vi 16 personer som arbetar inom olika kompetensområden och du är varmt välkommen till oss!

Arbetsuppgifter

Ditt grunduppdrag är rådgivning till medlemmar och lokalt förtroendevalda. Andra arbetsuppgifter är att företräda förbundet och stödja medlemmar i förhandlingar och medlemsärenden, samt att hålla utbildningar och stödja arbetet i våra distrikt. Erfarenhet av kollektivavtalsförhandlingar är meriterande. Rollen är självständig, men tillsammans med dina arbetskamrater utvecklar ni arbetet fortlöpande och stöttar varandra. Resor kan ingå i tjänsten. Det finns möjlighet att delvis arbeta hemifrån.

Din bakgrund

Du har akademisk utbildning adekvat för området och flera års erfarenhet inom arbetsrättsliga området. Du har erfarenhet av rådgivning, utbildning och förhandlingsarbete. 
 
Som person är du initiativrik, gillar problemlösning och tycker om att arbeta i grupp. Din kommunikation är tydlig, med en god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift och du har ett coachande förhållningssätt. Din sociala förmåga gör att du inger förtroende och skapar engagemang. 

Information om tjänsten:

Förbundsdirektör Helena Pepa, tel. 070-334 04 84, helena.pepa@fysioterapeuterna.se 
Förhandlingschef Åsa Forsberg, tel. 070-928 61 16, asa.forsberg@fysioterapeuterna.se

Facklig kontaktperson för Saco:

Jonathan Löfström, tel. 070–928 61 12, jonathan.lofstrom@fysioterapeuterna.se

Ansökan

Görs via e-post till helena.pepa@fysioterapeuterna.se och ska vara oss tillhanda senast den 26 april 2024. Vi hanterar ansökningarna och genomför intervjuer fortlöpande så vänta inte med att skicka din ansökan.

Om oss

Fysioterapeuterna är ett fack- och professionsförbund i utveckling. Vi är det enda förbundet för Sveriges legitimerade fysioterapeuter och den självklara partnern genom hela yrkeslivet. Våra medlemmar är verksamma inom regioner, kommuner, staten, privat sektor och som företagare. 

Vi arbetar för att stärka våra medlemmar i både professionsfrågor och villkorsfrågor, såsom lön, kompetensutveckling, ett hälsosamt arbetsliv och jämställdhet. I vårt påverkansarbete vill vi visa att fysioterapeutiska insatser har positiva hälsoeffekter av stor betydelse för såväl enskilda personer som för samhällsekonomin.

Övrigt

Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.

Vi arbetar aktivt för jämställdhet och mångfald i arbetslivet – för det gör oss bättre! 

Fysioterapeuterna Nyhet