Hoppa till huvudinnehåll Fysioterapeuterna Logga in Bli medlem

Dubbelanslutning

Fysioterapeuterna har dubbelanslutningsavtal med SULF, Sveriges Lärare och Sveriges Psykologförbund. För i princip samma avgift får du medlemskap i två förbund. Därmed har du tillgång till bland annat två medlemstidningar och speciellt anpassade medlemsförmåner från två förbund.

Så här gör du

  1. Är du inte medlem i något av förbunden, behöver du ansöka om ordinarie medlemskap hos båda förbunden. I medlemsansökan hos Fysioterapeuterna skriver du under rutan ”Övriga kommentarer” Jag önskar vara dubbelansluten med förbundet XX.
  2. Om du redan är medlem i ett av förbunden – ansök då om ordinarie medlemskap i det förbund du inte tillhör. Meddela att det gäller ett dubbelanslutningsavtal.
  3. Fyll i den blankett nedan som avser det förbund som du vill dubbelansluta dig till. Skriv ut och skriv under blanketten för att sedan scanna in och maila den till medlemsservice. Genom att fylla i och skicka in blanketten medger du att Fysioterapeuterna och det andra förbundet får behandla dina personuppgifter sinsemellan.

Samtyckesblankett – SULF

Samtyckesblankett – Sveriges Lärare

Samtyckesblankett – Sveriges Psykologförbund

Skicka in den infyllda och signerade blanketten till: medlemsservice@fysioterapeuterna.se